Védd meg Kárpátalja magyarságát! - Az ÚMGM is támogatja a bojkottot!

AZ ÚJ MAGYAR GÁRDA MOZGALOM IS TÁMOGATJA A BOJKOTTOT!
TÁMOGASD TE IS!


A Feltámadunk Facebook oldal hirdette meg azt a bojkottot, melyhez mozgalmunk, és testvérszervezetünk a Betyársereg is csatlakozott. A bojkott oka, hogy 2012 óta minden Roshen és Bonbonetti termék Petro Porosenko ukrán elnök tulajdonában van, így az alábbi édességek megvásárlásával az ember anyagilag támogatja azt a személyt, aki felelős több kárpátaljai magyar haláláért, illetve a jelen pillanatban is zajló sorozásokért, amik létszám tekintetében Kárpátalján a legintenzívebbek, sőt olyanokat is újrasoroznak, akik egyszer már megjárták a frontot.
A bojkott alá eső termékek:

- Tibi csoki
- Duna kavics
- Francia drazsé
- Bonbonetti termékek
- Americana csokoládé
- Happy Gum rágógumi
- Cherry Queen konyakmeggyek

Mozgalmunk vezetősége állt az élére annak az akciósorozatnak, melynek célja, hogy a magyar vásárlók a lehető legközvetlenebb módon értesüljenek a bojkottról. A HVIM minden jóérzésű hazafit arra kér, hogy aktívan vegye ki a részét az akcióból, annak érdekében, hogy 10-20 év múlva is beszélhessünk még kárpátaljai magyarságról. A csatolmányban található képet 8x8 cm-es méretben akár otthoni nyomtatóval, akár nyomdában (Copy Guru, Copy General, stb.) kinyomtatva helyezzétek el a bojkott alá vont termékek valamelyikén.

Szebb Jövőt!

Bajtársak!

Az Új Magyar Gárda Mozgalom is támogatja a kezdeményezést, és kérem a bajtársakat, amennyiben csatlakozni szeretnének a Porosenko bojkotthoz, a Pest megyei bajtársak nyomdokán járva, a képeken látható módon, küldjenek magukról fényképet az itt látható képpel, (vagy egyénileg készült, de tartalmilag megegyező anyaggal), max. 500 px nagyságban, Szabó Sándor, az Új Magyar Gárda Mozgalom Nyugati Dandárparancsnokának címére:  somogykapitanya@gmail.com  mail címre!
Adjon az Isten, szebb jövőt!

Mészáros István, az Új Magyar Gárda Mozgalom országos főkapitánya

Bajtársaink, akik csatlakoztak a kezdeményezéshez, és bojkottálják a felsorolt Porosenko termékeket:
Figyelem! Az oldal folyamatosan frissül!