Szelidi sikerek

 „A győzelem megszerzéséhez az egyetlen elem, amire minden másnál nagyobb szükség van, az a csapatmunka, de a csapatmunka ugyanakkor a legrémisztőbb fogalom, amivel az ember szembetalálkozhat.”

 ~Oz c. film~

 

A Szelidi tó partján, 2016. augusztus 6-án, Dunapatajon a megyei  Jobbik nagyszabású rendezvényén vettünk részt. Az odalátogatókat változatos program várta: kézműves foglalkozások, kötélhúzás, főzőverseny és a tó körüli futás.

A legnagyobb látogatottságnak örvendő program címet az ökörsütés nyerte el, ahol a kíváncsiskodók meg is kóstolhatták az ínyencséget. A nap megmérettetése, erőt és csapatmunkát egyszerre igénylő versenye a Sárkány hajó volt. A résztvevők egy  15 méter hosszú hajóval kellett versenyezzenek.

Csapatunk a felkérésnek eleget téve, benevezett az akkor még számunkra titokzatos versenyen. Két futamgyőzelemmel minket illetett a III. hely. A díjátadót koncert követte, amely az est fénypontjának bizonyult.

 

Bajtársaink e napon bizonyságot tettek felkészültségükről és arról, hogy igazi csapatjátékosként tudnak együttműködni a siker érdekében.

 

ÚMGM sajtó