Szabolcs megyei könyvbemutatón jártunk

2011.július.10.-én vasárnap 15 órától tartott Vona Gábor könyvbemutatót a

Mátészalkai Művelődési ház Kamara termében. Erre az eseményre a Jobbik Magyarországért Mozgalom Mátészalkai alapszervezete meghívta az Új Magyar Gárda Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei tagjait.

A meghívást örömmel elfogadtuk, és meg is jelentünk az eseményen, s büszkén tartottuk a megyei zászlónkat, s viseltük az oroszlános mellényünket, melyet legszívesebben mindennap felvennénk. Az érdeklődőket nem riasztotta el a hőségriadó, sem pedig, hogy vasárnap délután volt, mivel a teremben csak pár szék maradt üresen.

Vona

Vona

Az érdeklődők vas tapssal köszöntöttek bennünket, talán még nagyobb tapsot kaptunk mint Vona Gábor aki egyébként külön kiemelte és megköszönte többszöris megjelenésünket. Beszédjében is megemlítette a Magyar Gárda nélkülözhetetlen fontosságát hazánkban. Nagyon hangulatosan és családiasan telt el ez a vasárnapi fórum amely körülbelül másfél óráig tartott. Vona Gábor beszéde után lehetett megvásárolni a könyvét, melyet kérésre aláírt a Jobbik elnöke.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Új Magyar Gárda kapott egy ajándék könyvet melyet a megyei kapitányunk személyesen vett át a Jobbik elnökétől, majd megköszönte ismételten mindannyiunktól, hogy megjelentünk. Pár percet beszélgetett a megyei állomány megjelent tagjaival, majd mindenkivel kezet fogott és elköszönt:

"Szebb Jövőt! Kitartás!"

 

Nagy István - Gárdista