Rossz hír. Elment Taki...

Adjon az Isten!

Nem tudom miként kell kezdeni egy ilyen írást....szerencsére nem sokat kellett ilyet írnom.

Most kell,de nem tudom száraz tényként közölni azt ami történt.Megdöbbentő,bénító,fájó  valami van bennem.

Sajnálom,tiszta szívemből sajnálom!Ennyit tudtam élete párjának is mondani amikor megtudtam,hogy Ő elment.Érthetetlen,váratlan,felfoghatatlan,hogy mindíg vidám,mosolygós bajtársunk örökre elment.


Sajgó,szomorú szívvel kell tudatnom a hazafiak közösségével ,hogy ma délelőtt váratlanul Takács János (Taki) Szolnok megyei kapitány bajtársunk megtért Istenünkhöz.

Döbbent csend.Ez lenne a száraz tény.

Akivel ma beszéltem erről,a mi gárdista családunk tagjaival,mindenki hitetlenkedett.Hogyan?Ez biztos? Ezek a kérdések záporoztak.

A nagydarab,örökké mosolygós kapitány bajtárs halálhíre mindenkinek hihetetlen.

Kedves bajtársam,barátom Jani,értetlenül állok ez előtt az egész előtt.Előttem van a csibész mosolyod,a vidám tekinteted.Hallom ahogy az új kis kutyádról beszélsz,aki ott van a kis piros suzukiban,az örök sofőröd a feleséged mellett.Beszélsz a megrendeléseidről,hogy nem csak nekünk varrsz,de a rendőröknek is.Hallom ahogy beszámolsz egy-egy polgármesterrel való egyeztetésedről, bajtársaidról akiket családtagnak tekintettél.Büszkén osztottál meg történeteket a gyerekekről,akik valójában már felnőttek,de neked a gyerekek voltak.

Kegyetlen,váratlan,megrázó.

Jani!A gárda családodnak hiányozni fogsz.Közösségünk régi tagja voltál.2007-ben együtt tettünk veled esküt.Te a váratlan távozásodig hű maradtál esküdhöz.Ha most ott vagy Isten előtt,tudom,hogy a mi közösségünket képviseled ott is.

Az általad varrt oroszlános mellények,gyakorlók,Árpád sávos kendők biztosítják azt,hogy immár halálod után is a Magyar Gárda örökös része leszel!


Legyen örök nyugalmad,békés pihenésed!

Köszönünk neked mindent,a mozgalom örökké őrzi emléked kapitány bajtárs!

A családtagjai fogadják mély megrendülésünket,és őszinte részvétünk!

Takács Jánost Szolnok megye kapitányát az Új Magyar Gárda saját halottjának tekinti!A búcsúztatójáról később adunk tájékoztatást.

 

Ferenczi Henrik

Gárdista

Főkapitány helyettes