Magyarország nem migráns lerakat!

Az Orbán kormány diktatórikus eszközökkel, a lakosság megkérdezése nélkül, a Baranya megyei Martonfán, illetve a Zala megyei Sormáson akar (nem szeretne!) menekülttábort létesíteni. A helyiek a megalázottságon kívül, (hiszen azok akik a választásokon ígéretekkel kikönyörögték szavazataikat, most még a véleményükre, segélykiáltásaikra sem kíváncsiak), legfőképpen félelmet éreznek lakóhelyeiken! Attól tartanak, a nyelvet nem ismerő, képzetlen, és meglehetősen arrogáns migránshad a kormány ígéretével ellentétben, hosszú időre megkeseríti a két település lakóinak életét. Minden demokratikus eszközt megragadtak, de a kormány Morvai Krisztina intelmei ellenére is hajthatatlan! Miért is lépne bármit, amikor diktátoruk kijelentette: Ne arra figyeljenek amit mondok, hanem arra amit teszek! 

Pedig az Új Magyar Gárda Mozgalom baranyai és zalai szakaszai ha tetszik, ha nem, figyelni fogják a helyi Jobbik, és HVIM szervezetekkel együtt, a fidesz hazaárulását, és nem engedik sem Martonfa, sem pedig Sormás településeket koncként odadobni egyetlen megélhetési bevándorlónak sem. A két település lakói Pécsett, illetve Nagykanizsán tartottak demonstrációt, ahol természetesen ott voltak a már említett baranyai illetve zalai bajtársakon kívül a somogyiak is. Íme, a beszámolók: (TLT)

Baranya megye - Pécs

"Ki bántja a magyart: téged is üt. Nemzeted jussát, igazát védeni kötelességed. Csak úgy lesztek erősek, ha megvéditek egymást. Bárki magyar vesztesége a te veszteséged is."


Adjon az Isten!

2015.08.07-n a Mecseki Láthatatlanok is részt vettek Főkapitány bajtárssal együtt azon a tüntetésen,amit a Martonfai menekült tábor megépítése ellen szerveztek.
A tüntetésen felszólalt a Baranya megyei Jobbik elnöke,Martonfa polgármestere,a megyei közgyűlés LMP-s képviselője illetve a menekülteket segítő civilek vezetője is.
A tüntetés végén felolvasták az egybegyűlteknek dr.Morvai Krisztina levelét.
A tüntetés békésen zajlott le.
Szebb jövőt!
ÚMGM Baranya megye sajtó
--------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
Zala megye - Nagykanizsa

Tüntetés Nagykanizsán, a menekülttáborok ellen!

 

 

A rend(?) őreinek minden igyekezete ellenére, számos somogyi településről érkeztek jobbikosok Nagykanizsára, hogy az ottani harcostársak oldalán tiltakozzanak a kormány diktatórikus menekülttábor létesítései ellen. Az Erzsébet térre szervezett tüntetésre eljöttek Martonfáról és természetesen sokan érkeztek a zalai Sormásról is, bőrükön érezve a kormány közelgő, aljas tettét. A szép számú demonstrálók közt megtalálható volt minden korosztály, ám sajnos a fiatalok többsége itt is inkább a közeli teraszokon döntötték el jövőjük sorsát, pár korsó sör mellett, tudván hogy szüleik ezt is megteszik helyettük a pokoli melegben.

 

A rendezvény zavartalan lebonyolításában az ÚMGM zalai szervezete segédkezett, kiegészítve somogyi bajtársaikkal. A Jobbik zászlói mellett az Ifjúsági Tagozat és a HVIM lobogóit is meg-meglengette a forró augusztusi szellő. De nem csak a levegő forrósága adta meg a tüntetés hangulatát, hanem a felszólalók mondanivalója is. Géczi Zoltán sormási lakos „nehezményezte”,hogy a közlönyből kellett megtudniuk, hogy Martonfán és Sormáson menekülttáborokat akar létesíteni a kormány. Erről az általuk parlamentbe juttatott képviselők egy szót sem ejtettek, a két település választópolgárai felé. Ha már így cserbenhagyták ezeket az embereket, jellemtelen képviselőik, nem maradt más lehetőség számukra, mint a törvényi kereteken belüli demonstráció. De vajon elég lesz-e ez arra, hogy ez az arrogáns, választóikat cserbenhagyó, kormány észhez térjen, és belássa az országba tömegével érkező migráns hadat? 


Gábris Jácint a Jobbik önkormányzati képviselője, mondandója előtt felszólította a provokátorokat, hagyják el a teret, és gyűjtsenek aláírást, ki, hány menekültet fogad az otthonába! Beszédében vehemens, ám jogos kirohanást intézett a nagykanizsai, fideszes többségű, képviselő testület felé, akik tudomást sem akarnak venni a tábor létesítéséről, és az ezzel járó veszélyekről.
Kiemelte, ismét előtérbe került Orbán Viktor azon kijelentése, amivel tudomására hozta minden magyarnak, ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit teszek!
Abból a jövőképből, amit a menekültpátyolgató szélső liberálisok felvázoltak, Magyarország és a magyarság számára,abból nem kérünk! - kezdte beszédét Ander Balázs, a Jobbik országgyűlési képviselője, majd így folytatta: Magyarország a magyaroké KELL hogy maradjon!
Figyelmeztetett: Afrika lakossága a mostani, 1milliárd 200millió főről a század végére több mint négy milliárdra fog növekedni!csak Nigéria, 70 éven belül el fogja érni az 1milliárd főt. Ez a tömeg amely ott él és most is nyomorog, el fog indulni! Elindulnak, és a NATO stratégiai elemzői úgy számolnak vele, hogy a század végén mint egy 950millió ember kerekedhet föl! Márpedig nem barátként, hanem hódító szándékkal érkeznek!


A jobbik Magyarországért Mozgalom mindig ki fog állni az olyan emberek mellett, akik Martonfán, vagy éppen Sormáson laknak, hogy megakadályozzuk azokat a terveket, amelyekből sem Magyarország lakossága, azon belül,az itt élő emberek sem kérnek! - fejezte be beszédét Ander Balázs.
A képviselő után Csényi Gabriella, Martonfa alpolgármestere, egységre szólított fel mindenkit, mert nem csak saját települése és Sormás lakossága, de Magyarország minden, családját, hazáját, magyarságát féltő lakosa, ki kell hogy álljon az mellett, hogy Magyarország nem kér a menekülttáborokból, nem kér a magukat menekülteknek tituláló illegális hódítókból, és nem kér az ezeket pátyolgató, de saját nemzetét sárba tipró kormányzatból! Egységre szólított minden magyar embert, hogy hasonló demonstrációkkal, petíciókkal, figyelmeztessék a kormányt, de első sorban honfitársaikat, veszni látszik a magyar nemzet! Veszni látszik a magyar jövő! (TLT)