II. Gárdamotoros adományosztás, Nádudvaron


Ez év május 1-jén második alkalommal került megrendezésre Nádudvaron, a Gárdamotorosok jóvoltából adományosztás a szegényebb sorsú emberek részére. Az adományok között szerepelt ruha, játékeszköz, tartós élelmiszer, háztartási kellékek, és még sok minden.

A szervezőket jó érzéssel töltötte el a rászorulók szemében a csillogó öröm és boldogság.

A rendezvényt egyperces néma csenddel kezdtük Nagyváthy Imre (volt Gárdamotoros elnök) tiszteletére. Első felszólalónk Silip Norbert volt, aki egy igen megható beszéddel készült. Őt követte Sándor Lajos, az ÚMGM Hajdú-Bihar megyei kapitánya, a Keleti dandár ideiglenes parancsnoka. A rendezvény zavartalan lebonyolítását és a belső biztosítást az Új Magyar Gárda tagjai végezték. A beszédek után a rászoruló emberek örömmel vitték az olyan dolgokat, amiket használni tudnak, láttunk több visszatérő arcot is a nap folyamán. Jó érzés volt látni, hogy az emberek mennyire örülnek a használható holmiknak,a játéktól, a ruhákig.

10:00 órától délután 17:00 óráig jöhettek a helyiek az adományokért. 13.00 órától gyermekmotoroztatás volt, ahol a kicsik széles mosoly kíséretében élvezték a rájuk szabott "száguldást". Zárást követően barátias hangulatban telt az este hátralévő része, beszélgetéssel, zenéléssel egybekötve.

Köszönjük minden magánszemélynek, vállalkozónak a felajánlást és az Új Magyar Gárda segítségét, de legfőképpen a Gárdamotorosok csapatának az adományok
felajánlását és az önzetlen segítségét.

Szebb Jövőt, Széles Utat!