....hazámat minden külső és belső ellenségtől megvédem!

.Adjon az Isten!


 

2015.07.25-én „zarándokutat” tartottunk a virrasztáshoz kapcsolódva a zöldhatár mentén, Ásotthalom külterületén  Fél száz bajtársunk volt olyan vállalkozó szellemű, hogy elindult a több mint 20 km-es szakaszon. A „zarándokút” a 457.sz  határkőtől indult, egészen Mórahalom vonaláig, majd vissza a kiindulási pontra.  A nyomsáv útvonalon mentünk ahol kb. egy 300 méter hosszan kígyózó oszlopban haladtunk végig a határkövek mentén.


 Nyomokat láttunk, miszerint a szomszédból átjárnak a magyar oldalra, ezáltal hazánk területén jogellenesen tartózkodnak. A „zarándokút”eredményesen sikerült, mert mindenki teljesítette a távot épségben. Most nem az volt a cél, hogy minél előbb végigrohanjunk a 20-30 km-en, hanem a jelenlétünkkel is biztosítsuk ideiglenes határunk sérthetetlenségét!. Elmondhatjuk, sikeresen hajtottunk végre! Túránk alatt egyetlen határsértő sem vette a bátorságot, hogy illegálisan hazánk területére lépjen, míg távolabbi területeken ismét rekordokat döntött a számuk! A határőrizet nem abból áll, hogy az utak mentén „begyűjtjük” az ott lévőket. A nyomsávon lévő jelenlét, ami visszatartó erő, hogy NE átjáró ház legyen országunk. Megfelelő létszámú és felkészültségű HATÁRŐRSÉG nélkül, ami most történik az csak szemfényvesztés.


 A 457.sz. határkőhöz visszatérve elmondtuk a Magyar Hiszekegyet. A virrasztás és „zarándoklat” után másnap sok tapasztalattal indultunk haza.

 Köszönjük a vendéglátást, a szívélyes fogadtatást a környékbelieknek.

Magyarország Alaptörvénye

XXXI. cikk

(1) Minden magyar állampolgár köteles a haza védelmére.

 

 

Szebb Jövőt!

 

    Szabó Sándor Gárdista

  Új Magyar Gárda Mozgalom

  Nyugati Dandárparancsnok