"Ezen rendőri vezetők szembe mennek esküjükkel"-Egerben demonstráltak a hatósági megfélemlítés és üldöztetés ellen

 

Egerben elharapózott a rendőrbűnözés – állítja a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM), ezért szervezett csütörtök estére megmozdulást a Jobbikkal, az Új Magyar Gárdával és a Hun Fokos Szövetséggel közösen a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság (HRFK) elé.
Mint Kürti Zoltán, a HVIM elnökségi tagja elmondta, nem tudták átadni a petíciójukat, melyben arról írnak, hogy a város egyes részein sötétedés után már nem lehet kimenni az utcára, megszaporodtak a vagyon elleni bűncselekmények, tolvajok lepték el a strandot, a piacot, a buszpályaudvart.

 

 

Ez az eset mindössze csepp a tengerben. Választanunk kellett, hogy feltartott kezekkel a hatalom, s egyes rendőrök céltáblái leszünk, vagy harcolunk a végsőkig. Mi az ellenállást választottuk.Az ügyészség ugyanakkor vizsgálatot folytat jogszerűtlen igazoltatás miatt, de brutális rendőri fellépésekről is tudomásuk van, amelyek elszenvedői hazafias érzelmű polgárok voltak. Megrendült az egri rendőri vezetésbe vetett bizalom, s le kell vonni a személyi konzekvenciákat.

 

A megmozdulás kapcsán Kürti megjegyezte, a polgármesteri hivataltól ugyan engedélyt kaptak a városi kapitányság elé való átvonulásra is, a rendőrség viszont ezt megtiltotta.

A rendezvényen többek között felszólalt Toroczkai László, a HVIM elnöke és Ferenczi Henrik, az Új Magyar Gárda tagja is. A HRFK nem kívánta kommentálni az elhangzottakat.

forrás: http://egerjobbik.blogspot.com/2011/07/modszerek-sem-valtoztak-egerben.html?spref=fb

 

Ferenczi HenrikEgerEger

Ferenczi Henrik beszéde:

 

Bajtársaim, Hazafiak, Magyarok!

 

Az a mozgalom, amit most képviselek, azzal vált híressé, hogy fellépett és mindig is felfog lépni a bűnözés ellen! Legyen az cigány bűnözés, fehérgalléros bűnözés, egyenruhás bűnözés, vagy rendőr bűnözés! Mindig azokon a helyeken jelenünk meg ahol valamelyik bűnözési forma elharapódzik, és a rendvédelmi szervek nem tudnak tenni ellene!

Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy nem a rendőrökön múlik a tehetetlenség, hanem a rendőri vezetőkön! Ezen rendőri vezetők szembe mennek esküjükkel, és az igazi bűn helyett a hazafiakat, a nemzeti csoportok vezetőit üldözik. Mi akik Egerben élünk, és esetlegesen tagja vagyunk valamely hazafias csoportnak saját bőrünkön tapasztaljuk a rendőr vezetői túlkapásokat, megfélemlítési kísérleteket! Néha már szánalmasan mosolyogva nézzük a parancsnokok vad, de esetlen, próbálkozásait, melyekből erkölcsileg mindig mi kerülünk ki győztesen! Az ellenünk végrehajtott intézkedés felderített bűnügyként kerül statisztikákba, és ellensúlyozza az igazi kudarcot, amikor egy-egy rabló, tolvaj, gyilkos ismeretlen marad! Azt hittük a választások változásokat hoznak a rendőr kapitányságok élén, de sajnos ezek a változások néhol, mint például itt városunkban is elmaradtak!

Vannak azonban figyelmeztető jelek, hiszen néhány kapitány, vagy rendvédelmi vezető rövidesen bíróság elé áll, a hazafiak ellen végrehajtott terror cselekmények miatt! Egyszer talán ide is el fog érni az igazi változás szele, és akkor annyira leszünk kíméletesek a rendőr kapitányunkkal amennyire ő az velünk szemben! Minél több rendőri zaklatásnak leszünk ki téve, annál mélyebbek lesznek az emlékeink, és ezeket az emlékeket nem fogja sem az idő, sem a megbocsátás elhalványítani!

Nem fogjuk soha a rendőr parancsnoknak elfelejteni, a jogtalan előállításokat, a jogtalan intézkedéseket, az otthoni zaklatásokat, a munkahelyi zaklatásokat, a rendezvényeink megzavarását, ellehetetlenítését, megfélemlítési kísérleteket! Ahelyett, hogy velünk foglalkozik, foglalkozhatna inkább azzal, hogy Eger egyes városrészeibe már nem mennek ki a taxisok, pizza szállítók, egyéb szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások!

Ahelyett hogy a mi üldözésünkkel van elfoglalva foglalkozzanak az igazi bűnözőkkel hiszen például a tavaly ősszel édesanyámat kirabló bűnözőket már nem is keresik!Helyette gondolom bevisznek majd megint engem, és akkor van egy felderített, és egy felderítetlen eset a statisztikában!

Kapitány úr ideje minket békén hagyni, mert itt is megtörténhet az ami Gyöngyöspatán, hogy az ott élők változást akarnak, és ők maguk fognak változtatni a dolgokon! Kapitány úr ideje a valós bűncselekményekkel foglalkozni, a hazafiak vegzálása helyett!

Mi nem fogunk félni, nem fogjuk a hazafias tevékenységeinket feladni, és el hozzuk a változást!

 

Addig is Adjon az Isten!