Akcióban az Új Magyar Gárda - barikád kommentárral

Adjon az Isten!

Ismét egy hétvége, ismét korai kelés. Bár ez most más volt. Nem volt felhajtás, nem volt internetes felhívás. Mindenki csendben bepakolt az autóba és elindultunk. Félig civilben, csak úgy szép ruha nélkül. Ez most, nem az a rendezvény volt. 

Megérkeztünk, mindenki megfogott egy szerszámot, csak úgy csendben. Kiosztották a feladatot és mi végrehajtottuk. Nem parancsszóra, nem kötelezően, csak úgy a hitünk szerint... És bár, volt ott református, ősmagyar vallástudatú, meg sem keresztelt ember, mégis mindenki tudta, hogyha máskor nem is, de most megmutatja. És nem másoknak, nem a villanó vakufénynek és nem 2 perc hírnévért. Mindenkit a belső hite vezérelt. Nemtől, vallástól, etnikai hovatartozástól függetlenül. Írhatnám, hogy aki nem volt ott, az milyen ember is, de nem teszem. Nem teszem, mert aki ott volt érezte, aki meg nem, annak biztos megvolt az oka. Nem bántunk, nem vonunk senkit kérdőre, csak tesszük azt, amiben hiszünk. Nem volt oszlatás, nem voltak újságírók, semmilyen kiképzést nem tartottunk, csak egy kicsit odafigyeltünk a másikra...

És, hogy ettől hétköznapi hősökké váltunk volna? Ezt erősen kétlem. Csak egy kicsit emberibbé, egy kicsit jobbá.

Lettünk e felkiáltójellé? Ezt nem tudom, de azt igen, hogy azok a gyerekek, akik ezt a játszóteret birtokba veszik, ma talán nem vágják el a kezüket a törött üvegektől, nem buknak fel a térdig érő gazban. Ha a mai napon, nekik jobbá tettük a játék örömét, akkor felkiáltójellé váltunk.

Nem másoknak...magunknak.

Kiss Róbert

Új Magyar Gárda 


Szerkesztőségünk mélységesen felháborodott a fenti eseményen, a gárdistabűnözők pedig szégyelljék magukat, hogy fogyatékos gyermekeken mertek segíteni, ráadásul kamerák és fotósok nélkül, pusztán önszántukból. Azért is szégyelljék magukat, hogy erre senki nem kérte őket és saját szabadidejüket áldozták fel. Nagyon büszkék vagyunk az ORBÁN-KORMÁNYRA (így, csupa nagybetűvel) hogy üldözi és meg akarja büntetni ezeket a szégyentelen bűnözőket. Börtönbe az összessel!  

 Ezt persze pusztán iróniából irtuk. A barikad.hu végtelenül büszke azokra a gárdistákra és hazafiakra/honleányokra, akik pénzt, időt, energiát nem sajnálva támogatják az elesetteket és a viharos széllel szemben is tesznek a szebb jövőért! Soha ne feledjük: "Mindannyian gárdisták vagyunk!" 

eSzPé

barikad.hu

Az esemény apropóját az alábbi videó adta: